Samsung Galaxy A5 2017 SM-A520F Stock Firmware

• Konbuyu başlatan azeri proqramci
  • Başlangıç tarihi
A

azeri proqramci

Misafir
Selam elimde galaxy A5 Sm-A520f/ds var costum binary FRP lock siyah ekranda yukarda sol tarafda yazıyo recoveriyə gurmiyo dowland moda resimin atdim yazilim U1 u4 mu çözemedim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekur20200105_112634.jpg

prens45

Aktif Üye
Üye
Selam Ustam yazılım sorası telfon şebəke çekmiyor ne apa bilirim ? Numara takılı ayarlardan numara gözüküyö ama yanlız acil aramalar yazıyo
*#0011# yapınca imei status ng mi yoksa ok mu yazıyor ng ise patch işlemi yapılması lazım

sirxan

Üye
Üye
*#0011# yapınca imei status ng mi yoksa ok mu yazıyor ng ise patch işlemi yapılması lazım
Ustam imei status ng yazıyor nədən böylə olsunki bu elimdə her hangi box vəya dongle yok ustam ayrı bi yazlım atarsam düzelirmi? Telfonda öncədən imei repiar yapılmış olma ihtimali varmiki rom sonrası bu halə gelməsi

prens45

Aktif Üye
Üye
Ustam imei status ng yazıyor nədən böylə olsunki bu elimdə her hangi box vəya dongle yok ustam ayrı bi yazlım atarsam düzelirmi? Telfonda öncədən imei repiar yapılmış olma ihtimali varmiki rom sonrası bu halə gelməsi
repair yapılan telefonlarda kırmızı yazıyla costum binary blocked by frp yazar

sirxan

Üye
Üye
Tam
Doru söyliyosun usta müştəri bunu anlamakda zorluk çekiyo teıfon üstümə kaldı telfonun arkasındaki imei içimdeki imeile uyuşmuyor ama her ikisi kayıtlı imei, bu yüzden müştəri bu sorun bendən kaynaklandını diyor

sirxan

Üye
Üye
Tam
Doru söyliyosun usta müştəri bunu anlamakda zorluk çekiyo teıfon üstümə kaldı telfonun arkasındaki imei içimdeki imeile uyuşmuyor ama her ikisi kayıtlı imei

Hsyn.2121

Süper Kullanıcı
Genel Moderator
Tam

Doru söyliyosun usta müştəri bunu anlamakda zorluk çekiyo teıfon üstümə kaldı telfonun arkasındaki imei içimdeki imeile uyuşmuyor ama her ikisi kayıtlı imei
Önceden Repair Yapıldığı İcin Öyledir

adnanmirsad56

🅜🅘🅡🅢🅐🅓
Genel Moderator
Tam

Patch certificate yapılması gerekiyor.
Bunu yapmanız mümkün değilse iade ediniz

Üst Alt