butun yollari denedim olmuyor
youtube link burdaki videodan yapmıştım ustam u4 hatırladım.butun yollari denedim olmuyor
yapdim olmuyor yukaridakina vurdum panel gelmiyoryoutube link burdaki videodan yapmıştım ustam u4 hatırladım.
bende acmisdim U4 du simdi deniyorum olmuyor combination uyeliyim yoka505fn u4 combination eğer üyeliğin varsa combinationla açabilirsin ustam ama simkartla ben açmıştım hatırlıyorum birkaç kere daha dene istersen
a505fn u4 combination eğer üyeliğin varsa combinationla açabilirsin ustam ama simkartla ben açmıştım hatırlıyorum birkaç kere daha dene istersen
u4 surumu yanvar ayindan cikmis surumu yazdim ayni sey bir azcik umut bili gelmiyor yukardan)))Kualndığın Yazılımın Güvenliği Yüksek Güvenliği Düşük Yazılımlar Kulanının
gecmiş Olsuncozum arkadaslar uzun bir yol kecdim anlatmasi zor ama coxuldu tesekkur her kese yardim icin
başa salardın bilməyənlərdə bilərdicozum arkadaslar uzun bir yol kecdim anlatmasi zor ama coxuldu tesekkur her kese yardim icin
nedi sende problem qaqasbaşa salardın bilməyənlərdə bilərdi
a505fn u4 frpnedi sende problem qaqas
a505fn u4 frp
yuxari panel aşağı gəlmir məndə köhnə versiyanı yükləyib yoxlayıramgor bu komek edirmi
yuxari panel aşağı gəlmir məndə köhnə versiyanı yükləyib yoxlayıram
elaqe saxlamaq ucun bir sey yaz teleqram ya vatsap komeklik edimyuxari panel aşağı gəlmir məndə köhnə versiyanı yükləyib yoxlayıram