Bilgi - VIP Üyelik Nedir? VIP Üye Nasıl Olunur? Avantajları Nelerdir? | GSM TURKEY
Uzaktan bağlantı ile cihazlarınızın yazılımsal sorunları ücretli olarak giderilir.
Whatsapp İrtibat Numaramız:
Telegram Adresimiz:
hocam cihaz yurt dışımı hiç unlock denedizmi şebeke çekiyormu operator ayarlı olmaıgıı ıcınde acılmaz mobil veriC9000 Cihaz Android 8.0 da mobil veri açılmıyor 4 tane farklı yazılım denendi olmadı sadece 7.1 de mobil veri açılıyor
ustam cıhaz tr kayıtlı android 7.1 de mobil veri açılıyor 8.0da açılmıyor an ayayı yapıyorum gene aynıhocam cihaz yurt dışımı hiç unlock denedizmi şebeke çekiyormu operator ayarlı olmaıgıı ıcınde acılmaz mobil veri
C9000 Cihaz Android 8.0 da mobil veri açılmıyor 4 tane farklı yazılım denendi olmadı sadece 7.1 de mobil veri açılıyor
erişim noktası adlarına gir apn otomatık olmamaiş olabiklir erişim adı internet apn internet yap çık gelmesi gerekirarama oluyor mobil veri işareti gelmiyor sadece 7.1 de açılıyor
ustam baktım sorun yok ellede ayarladım gene aynıerişim noktası adlarına gir apn otomatık olmamaiş olabiklir erişim adı internet apn internet yap çık gelmesi gerekir
c serisi biraz sorunlu daha öncesinde bana 2 adet geldi bırı kısa sms atmıyordu diğeri kısa numaraları aramıyordu 112 gibiustam baktım sorun yok ellede ayarladım gene aynı
cihazın yazılım bilgisi nedir hocam bilgi verirseniz yardımcı oluruz inşallah.C9000 Cihaz Android 8.0 da mobil veri açılmıyor 4 tane farklı yazılım denendi olmadı sadece 7.1 de mobil veri açılıyor
buyrun bunu bi deneyinC9000ZHU1BRC2 yüklü olan yazılım budur ustam
ustam sürümü kaç bunun 8.0 mıbuyrun bunu bi deneyin
6.0.1 ustamustam sürümü kaç bunun 8.0 mı
ustam 8.0lazım 7.1 de açılıyor sorunyok 8.0da açılmıyor bende onu demek ısıyorum6.0.1 ustam
Buyrun deneyinustam 8.0lazım 7.1 de açılıyor sorunyok 8.0da açılmıyor bende onu demek ısıyorum