Recovery ekranının resmini atınUstalarım şuan cihazn samsung yazısında kalıyor u3 yazılım atıyorum yazılımda hata vermiyor ama samsungda takılı kalıyor.
recovery twrp yükledim atıyım 1 dakika bu şekilde samsung yazısında kalıyor room yüklüyorum ama sonuç aynı.Recovery ekranının resmini atın
Stock recovery atıp fotoğrafını atınrecovery twrp yükledim atıyım 1 dakika bu şekilde samsung yazısında kalıyor room yüklüyorum ama sonuç aynı.
tamamdır buyrunStock recovery atıp fotoğrafını atın
Elinizde chimera tool varsa oradan seri numarasına uygun yazılım indirintamamdır buyrun
elimde z3x var oradada 1 tane yazılım var,yarın bir meslektaşımda chimera var bir deniyeyim dediğinizi.Elinizde chimera tool varsa oradan seri numarasına uygun yazılım indirin
peki cihmeradan indireceğim yazılımın seri numarasına uygun olup olmuyacağını nasıl anlarım ?Elinizde chimera tool varsa oradan seri numarasına uygun yazılım indirin
Yazılım indirme yerinde seri numarası yazma yeri var oraya telefonun arkasında yazan seri numarasını girip yazılımı aratınpeki cihmeradan indireceğim yazılımın seri numarasına uygun olup olmuyacağını nasıl anlarım ?
Tamam dır birazdan denicemYazılım indirme yerinde seri numarası yazma yeri var oraya telefonun arkasında yazan seri numarasını girip yazılımı aratın
chimera tool ile olacak iş değil yazılım attığınızı söylediniz zaten.. cihazda yüksek ihtimalle mmc bozuk. anakart *kaynaklı.. yazılımsal değil..recovery twrp yükledim atıyım 1 dakika bu şekilde samsung yazısında kalıyor room yüklüyorum ama sonuç aynı.
Cihaza twrp yükledikten sonra magisk kurun. Ardından DM Verity Disabler yükleyip sonucu yazın.Tamam dır birazdan denicem