Stock Rom Samsung Galaxy J7 Prime Şebeke Olmadan Mobil Veri Kulanma

mustafa70

Yeni Üye
Üye
Selam aleykum arkdaslar ben de j7 prime g610f varda imei yok telefonda da imeisiz sadece mobil veriyi nasil kullanabilirim önceden imei yokken mobil veri açıliyordu ama şimdi açılmıyor il dışına gitcegim de 1 haftalık da olsa nasil kullanabiliriz

Hsyn.2121

Süper Kullanıcı
Genel Moderator
Selam aleykum arkdaslar ben de j7 prime g610f varda imei yok telefonda da imeisiz sadece mobil veriyi nasil kullanabilirim önceden imei yokken mobil veri açıliyordu ama şimdi açılmıyor il dışına gitcegim de 1 haftalık da olsa nasil kullanabiliriz
Olacağını Sanmıyorum Hocam Mobil Veri Acılmaz

Subzorro

Rom Yükleyici
Genel Moderator
Mobil veride şebeke üzerinden o nedenle açılmaz.Kayıtsızken kullanım hakkınız varmıştır (Genelde 120 gün oluyor.)

mustafa70

Yeni Üye
Üye
Mobil veride şebeke üzerinden o nedenle açılmaz.Kayıtsızken kullanım hakkınız varmıştır (Genelde 120 gün oluyor.)
hocam peki daha once z3x boxtan sebeke işlemini halletmiştim ama sebeke gelmedi ata vermeden herseyi yaptı ama sebeke gelmedi o nasıl düzelir

Üst Alt