6
6565ENES
Misafir

Selamun aleykum Galaxy on nxt Stock Rom attim ama sebeke giiti but sorununu nasil halledebilirim? Imei repair falan hic bilmiyorum lutfen biri yardimci olurmu?
Bilgi - VIP Üyelik Nedir? VIP Üye Nasıl Olunur? Avantajları Nelerdir? | GSM TURKEY
Uzaktan bağlantı ile cihazlarınızın yazılımsal sorunları ücretli olarak giderilir.
Whatsapp İrtibat Numaramız:
Telegram Adresimiz:
elinizde box Mevcutmu?Selamun aleykum Galaxy on nxt Stock Rom attim ama sebeke giiti but sorununu nasil halledebilirim? Imei repair falan hic bilmiyorum lutfen biri yardimci olurmu?
Hocam maruzatimi hor gormeyin nasil belli oluyor? Nerden bakiliyorelinizde box Mevcutmu?
Bu cihaza büyük ihtimal daha önce ımeı repair yapılmışSelamun aleykum Galaxy on nxt Stock Rom attim ama sebeke giiti but sorununu nasil halledebilirim? Imei repair falan hic bilmiyorum lutfen biri yardimci olurmu?
box dedigim program ustam z3x chimera gibi eger pek bilginiz yoksa uğraşmayın yapamazsiniz yakınınızdaki teknik servise verebilirsiniz.Hocam maruzatimi hor gormeyin nasil belli oluyor? Nerden bakiliyor
Ever ng yaziyor Sonra ne ypmaliyim?Bu cihaza büyük ihtimal daha önce ımeı repair yapılmış
*#0011# yapın ve ımeı status durumuna bakın eğer ng ise elinizde ücretli araçlar olması lazım bunlar ile cihaza patch certifitace yapmalısınız
Eğer box yoksa bir telefoncuya gitmelisiniz
Bu işlem için box gerek elinizde yoksa bir telefoncuya verin[Gizli içerik]
Ever ng yaziyor Sonra ne ypmaliyim?
Tamam hocam tesekkurler box zor birseymi? Haha once hic yapmadimBu işlem için box gerek elinizde yoksa bir telefoncuya verin
Ücretli bir araçTamam hocam tesekkurler box zor birseymi? Haha once hic yapmadim
Tamam hocam iyi aksamlar tesekkurler ederim telefoncuya goturururm bu arada klavye biraz sıkıntılı k.bakmaunÜcretli bir araç
Tamam hocam iyi aksamlar tesekkurler ederim telefoncuya goturururm bu arada klavye biraz sıkıntılı k.bakmaun
MalesefSorun çözüldü mü?
Teknik Servise Götürmedinizmi HocamMalesef
Hayır ama en kısa zamanda götürecem birde geçen sene format atmıştım şebeke dosyası gitmişti 10-20 dk da hallettilerTeknik Servise Götürmedinizmi Hocam
Aynen Yine Okadar SürerHayır ama en kısa zamanda götürecem birde geçen sene format atmıştım şebeke dosyası gitmişti 10-20 dk da hallettiler