g925t drk hatası veren cıhaz var 7.0 yuklu frp açık ne önerebılırsınız ustalar
Bilgi - VIP Üyelik Nedir? VIP Üye Nasıl Olunur? Avantajları Nelerdir? | GSM TURKEY
Uzaktan bağlantı ile cihazlarınızın yazılımsal sorunları ücretli olarak giderilir.
Whatsapp İrtibat Numaramız:
Telegram Adresimiz:
Önce Z3x ile download modda frp kır.g925t drk hatası veren cıhaz var 7.0 yuklu frp açık ne önerebılırsınız ustalar
Önce Z3x ile download modda frp kır.
Elinde eft dongle varsa onun la çözersin yoksa frp kırdıktan sonra twrp ile magisk yükle
aynı açmadı çökük duruyorÇökük haldeyken birdaha aynı işlemi yap düzelecektir.
tlfn açılmıyor recovery modunda frp oldugu için rootlanmıyor z3x chımera octoplus denedim kırmadı bi dosya indirdim şuan yüklenıyor bakalım sonuç ne çıkacakTelefon Aciliyorsa Eyer OEM Ac Twrp At Magisk YUkle
Sorun Hall Olunur Elinde Octoplus Varsada Eyer Onlada
FRP Kirip Yapa Bilirsiniz.
cf root da yükleyebilirsin z3x pro varsa reset frp ufs yap ardından rootla düzelecektik.tlfn açılmıyor recovery modunda frp oldugu için rootlanmıyor z3x chımera octoplus denedim kırmadı bi dosya indirdim şuan yüklenıyor bakalım sonuç ne çıkacak
tek parçalı rom içinde aynı şeyler mi geçerliönce full yazılım at sıfırla
yazılımı ap parçasını çıkart arşivden
recovery.img ve ya (.img.ext4) nasıl ise sil boot dosyasını aynı klasöre kopyala kopya boot dosyasını recovery.img olarak adlandır ve 7zip ile hep dosyaları arşivle tar ve sıkıştırmadan ap bölümünden odin ile flash at açılır
evet yazılım sonrası recoverden sıfrıla sonra hazırladıgın dosyayı attek parçalı rom içinde aynı şeyler mi geçerli
tam olarak şu yazıyor the data partition has ben corrupted you need to reset your device the factory default settings this will erase all your dataevet yazılım sonrası recoverden sıfrıla sonra hazırladıgın dosyayı at
sıfırlama istiyor sistemde değişiklik olduğu için dediğim gibi yaparsanız düzelir muhtemelentam olarak şu yazıyor the data partition has ben corrupted you need to reset your device the factory default settings this will erase all your data
tamam denıyeceğim ilginize tşk ederimsıfırlama istiyor sistemde değişiklik olduğu için dediğim gibi yaparsanız düzelir muhtemelen
sonuçtamam denıyeceğim ilginize tşk ederim
sonuç sizin dediğiniz gibi yapmaya çaliştım odinle yuklenmedı hata verdi acele etti iade ettim tşkler yınede