mi9t bootloaderaçık mi kilit açma kaplı devolpermodundan sim istiyor ne yapabiliriz imei yok
Bilgi - VIP Üyelik Nedir? VIP Üye Nasıl Olunur? Avantajları Nelerdir? | GSM TURKEY
Uzaktan bağlantı ile cihazlarınızın yazılımsal sorunları ücretli olarak giderilir.
Whatsapp İrtibat Numaramız:
Telegram Adresimiz:
Ufi Varmı Hocam elinzde...Cihazın İci acılıp Ufi krediİle IMEI Repaair Yapılırmi9t bootloaderaçık mi kilit açma kaplı devolpermodundan sim istiyor ne yapabiliriz imei yok
yok ya box yokUfi Varmı Hocam elinzde...Cihazın İci acılıp Ufi krediİle IMEI Repaair Yapılır
mi9t bootloaderaçık mi kilit açma kaplı devolpermodundan sim istiyor ne yapabiliriz imei yok
Hocam Ayarlar Kismindan Gelistirci Seceneklerindrn Mi acoount istiyor kilidi acmak icin orsya girdigimizde numraa dogrulma istiyor kod gelcek diyor ama imei yokHatanın resmini atarmısınız.
mı hesabını devre dışı bırakıp işlem yapmayı deniyebilrsiniz ama yine size pahalı patlıyan işlemler bunlarHocam Ayarlar Kismindan Gelistirci Seceneklerindrn Mi acoount istiyor kilidi acmak icin orsya girdigimizde numraa dogrulma istiyor kod gelcek diyor ama imei yok
Yeni mi hesabı açılacağını sanmıyorum. Sadece devre dışı bırakıyordurHocam yabancı forumlarda geçende gezerken görmüştüm bı hack aracı var telefonu sifirliyor fakat açıldığında mi hesabınızdan çıkış yapmış oluyor yani yeni mi hesabı açabilirsiniz şifre onay sormaz.
bahsetmek istediğim şifre unutuldu atıyorum açılışta mi hesap şifresi soruyor ya onu kaldırıyor ilk aldığın gün gibi oluyor yeni hesap açma veya giriş yapma yeri geliyor.Yeni mi hesabı açılacağını sanmıyorum. Sadece devre dışı bırakıyordur
Evet anladım edemek istediğinizi de Server üzerinden kaldırılmadığı sürece yeni hesap girişi yapılamaz.bahsetmek istediğim şifre unutuldu atıyorum açılışta mi hesap şifresi soruyor ya onu kaldırıyor ilk aldığın gün gibi oluyor yeni hesap açma veya giriş yapma yeri geliyor.