Bilgi - VIP Üyelik Nedir? VIP Üye Nasıl Olunur? Avantajları Nelerdir? | GSM TURKEY
Uzaktan bağlantı ile cihazlarınızın yazılımsal sorunları ücretli olarak giderilir.
Whatsapp İrtibat Numaramız:
Telegram Adresimiz:
Cihazın bootloader kilidini kaldır. Sonra hakkında kısmından cihazın sürümüne bak. Global romunu indir. Mi flash tool ile fastboot'dan yükle. (Google ve Mİ hesabından çıkış yapılmış olsun yazılımı yükleyeceğin zaman.)S.a kolay gelsin xionomi redmi 6 china versiyon yüklü türkçeye çevirmek istiyorum yapabilecek arkadaş varmi ...
Bunda Türkçe varS.a kolay gelsin xionomi redmi 6 china versiyon yüklü türkçeye çevirmek istiyorum yapabilecek arkadaş varmi ...
Cihazın bootloader kilidi açılışında (couldn't add error code 10000) hatası veriyor. Bootloader kilidini acilmiyor. Gelistirici seçeneğini aktif ettimCihazın bootloader kilidini kaldır. Sonra hakkında kısmından cihazın sürümüne bak. Global romunu indir. Mi flash tool ile fastboot'dan yükle. (Google ve Mİ hesabından çıkış yapılmış olsun yazılımı yükleyeceğin zaman.)
MI UNLOCK aracı ile cihazın kilidini kaldırman gerekiyor. OEM açınca kilit kalkmıyor. MI hesabı girişmişse cihazına daha önce hemen açılır. Yeni hesap açarsan 168 saat beklemek durumundasın. Elinde box veya dongle var ise bir kontrol etmek lazım. Belki boxlar unlock yapabilir.
Cihazın bootloader kilidi açılışında (couldn't add error code 10000) hatası veriyor. Bootloader kilidini acilmiyor. Gelistirici seçeneğini aktif ettim
developer options açik oem unlocking açik usb debugging açik mi hesabina giris yapilmis durumda .. Versiyon sürümü 11.0.3 (PCGCNXM) Android 9
Yapmak istediğini söyleyebilirmisin. imei repair mi yapacaksın ? yoksa cihaz kapandı açılmıyor mu ?Ayni olay redmi 6a da var bootlader açılmıyor malesef bunu açan özel bir dosya varmı elinizde veya ne yapabilirim
Ayni olay redmi 6a da var bootlader açılmıyor malesef bunu açan özel bir dosya varmı elinizde veya ne yapabilirim
Eng rom olması lazım. Bu cihazi için.bootloader kilidi için dosya yok o cihaz mtk
unlock olmadan repair olmaz bootloader açmanız gerekiyor.
Eng rom olması lazım. Bu cihazi için.
Hocam cihazin bootlader açıp global rom aticam yani Türkçe menü yapicam repair yapıldıYapmak istediğini söyleyebilirmisin. imei repair mi yapacaksın ? yoksa cihaz kapandı açılmıyor mu ?
Malesef başka hat ile denedim hatayı gecemiyorum daha önce repair yapıldı buna
Mesaj Otomatik Birleştirildi:
Hocam cihazin bootlader açıp global rom aticam yani Türkçe menü yapicam repair yapıldı
Abi ne yazikki unlock deil bootlader açılmıyor repair yapıldı cihaza tek slot resimdeki hatayı veriyor bu şekilde kullanmak ölüm çözüm arıyorum ustamGlobal yazılımı yükleyin unclok ise sorun olmaz.
Abi ne yazikki unlock deil bootlader açılmıyor repair yapıldı cihaza tek slot resimdeki hatayı veriyor bu şekilde kullanmak ölüm çözüm arıyorum ustam