İstek Xiaomi Redmi 6A IMEI Repair İşlemi

M4sterino

Yeni Üye
Üye
Dostlar selam.
Elimde iki adet telefon var yurtdışından gelen xiaomi redmi6a ve lenovo a5.
İmei atılması gerekiyor.Birazcık araştırma yaptım ama gruptaki arkadaşlar daha iyi bilir ne yapılması gerektiğini.
Box olması gerekir mi bu modeller için.
Eğer ekipman gerekmeden bilgisayardan yapılabiliyorsa yardımcı olacak birileri var mıdır.
Olmuyorsa da uzaktan bağlantı ya da eskişehir içinde yardımcı olacak var mı
acil şuan biraz durum.
Malum öğrenci olduğum için de bütçem de kısıtlı yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum.
Herkese iyi günler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Modoc

Aktif Üye
Özel Üye
Dostlar selam.Elimde iki adet telefon var yurtdışından gelen Xiaomi redmi6a ve lenovo a5. İmei atılması gerekiyor.Birazcık araştırma yaptım ama gruptaki arkadaşlar daha iyi bilir ne yapılması gerektiğini.Box olması gerekir mi bu modeller için.Eğer ekipman gerekmeden bilgisayardan yapılabiliyorsa yardımcı olacak birileri var mıdır.Olmuyorsa da uzaktan bağlantı ya da Eskişehir içinde yardımcı olacak var mı acil şuan biraz durum.Malum öğrenci olduğum için de bütçem de kısıtlı yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum.Herkese iyi günler.
Redmi 6A Yapmadim Ama Elindeki Lenovo Modeli MT6739 Maui Meta Ile Duzelte Bilirsiniz.

enescanergndz

Aktif Üye
VIP Üye
Dostlar selam.Elimde iki adet telefon var yurtdışından gelen Xiaomi redmi6a ve lenovo a5. İmei atılması gerekiyor.Birazcık araştırma yaptım ama gruptaki arkadaşlar daha iyi bilir ne yapılması gerektiğini.Box olması gerekir mi bu modeller için.Eğer ekipman gerekmeden bilgisayardan yapılabiliyorsa yardımcı olacak birileri var mıdır.Olmuyorsa da uzaktan bağlantı ya da Eskişehir içinde yardımcı olacak var mı acil şuan biraz durum.Malum öğrenci olduğum için de bütçem de kısıtlı yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum.Herkese iyi günler.
Xiaomi modellerine ait ımeı repair işlemleri vip bölümümüzde mevcuttur

Kerem47

GSTPRO Geliştirici
Genel Moderator
Dostlar selam.
Elimde iki adet telefon var yurtdışından gelen xiaomi redmi6a ve lenovo a5.
İmei atılması gerekiyor.Birazcık araştırma yaptım ama gruptaki arkadaşlar daha iyi bilir ne yapılması gerektiğini.
Box olması gerekir mi bu modeller için.
Eğer ekipman gerekmeden bilgisayardan yapılabiliyorsa yardımcı olacak birileri var mıdır.
Olmuyorsa da uzaktan bağlantı ya da eskişehir içinde yardımcı olacak var mı
acil şuan biraz durum.
Malum öğrenci olduğum için de bütçem de kısıtlı yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum.
Herkese iyi günler.
Xiaomi Redmi 6A cihazına box olmadan imei repair işlemi yapamazsınız
Cihaza ENG rom yüklenmesi lazım bunu için yetkili hesap veye Ufi dongle lazım

Lenova A5 cihazına Maui meta v10 programı ile deneyin veya NCK dongle veya CM2 Box' ile denenmesi lazım

K

koothrapalli

Misafir
Xiaomi modellerine ait ımeı repair işlemleri vip bölümümüzde mevcuttur
Hocam merhaba, sanırım VIP üyelik için ayrıca kayıt olmak gerekiyor ancak kayıt yerini göremedim. Unlock ve root işlemleri yapılmış Redmi 6A için parasını vererek hızlıca işlemi halletmeme yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İzmir içi olursa daha makbule geçer. Sanırım VIP olmadığım için özel mesaj da yazamıyorum, o yüzden buradan yazdım.
Sevgiler saygılar

prens45

Aktif Üye
Üye
Hocam merhaba, sanırım VIP üyelik için ayrıca kayıt olmak gerekiyor ancak kayıt yerini göremedim. Unlock ve root işlemleri yapılmış Redmi 6A için parasını vererek hızlıca işlemi halletmeme yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İzmir içi olursa daha makbule geçer. Sanırım VIP olmadığım için özel mesaj da yazamıyorum, o yüzden buradan yazdım.
Sevgiler saygılar
@ByMotsan ustamız izmirde yardımcı olur

K

koothrapalli

Misafir
google da arat istersen bymotsan diye
Evet vatmış, ben kullanıcı adıdır diye düşünmüştüm işyeri de aynı isimdeymiş. Tekrar teşekkürler.
*Şimdi ulaştım malesef MTK cihazlara bakmıyorlarmış, başka bir öneriniz varsa ona da açığım.

M4sterino

Yeni Üye
Üye
Eskişehirde ilgilenebilecek biri var mıdır peki

mustafa213455

Üye
Üye
s.a kolay gelsn gelsin bende bi tane var ayarlar bölümüne girmiyor buna yazlım atmam lazım yardım ?

mustafa213455

Üye
Üye
Fastboot üzerinden mi flash ile yazılım yüklemesi yapın.
rom indirdim 2 tane 2 kisini kabul etmiyor bozuk olarak görüyor sağlam bi flaş bana lazım size zahmet müşterinindir kaçgündür beni bekliyor bide bu redmi note root falan bütün işlemi yapıyorum ama repair bi türlü yapamıyorum

silivriserdar

Süper Kullanıcı
Genel Moderator
rom indirdim 2 tane 2 kisini kabul etmiyor bozuk olarak görüyor sağlam bi flaş bana lazım size zahmet müşterinindir kaçgündür beni bekliyor bide bu redmi note root falan bütün işlemi yapıyorum ama repair bi türlü yapamıyorum
Cihaz unlock olması lazım.​

Üst Alt