Jan1343

Aktif Üye
Genel Moderator

Merhaba arkadaşlar bu paylaşacağım konuda Xiaomi Redmi Note 10S Secret cihazına nasıl IMEI repair işlemi yapılır onu anlatacağım.

İşlemlerin detaylarını öğrenmek için
VIP ÜYE olmanız lazım. VIP ÜYELİK İÇİN TIKLAYIN.

Lütfen konu altına yorum yaparken Teşekkürler, Elinize sağlık, süper, sağol, helal olsun gibi kelimeler yazıp konuları kirletmeyelim. Herkes aradığını bu mesajlar yüzünden bulamıyor. Altta beğen butonuna basmanız yeterlidir. Konu ile ilgili sorununuzu veya çözümünüz varsa yorum yapın. Konu ile alakasız cevaplar silinecektir.

valpanpino

Yeni Üye
Üye

Merhaba arkadaşlar bu paylaşacağım konuda Xiaomi Redmi Note 10S Secret cihazına nasıl IMEI repair işlemi yapılır onu anlatacağım.

İşlemlerin detaylarını öğrenmek için
VIP ÜYE olmanız lazım. VIP ÜYELİK İÇİN TIKLAYIN.

Lütfen konu altına yorum yaparken Teşekkürler, Elinize sağlık, süper, sağol, helal olsun gibi kelimeler yazıp konuları kirletmeyelim. Herkes aradığını bu mesajlar yüzünden bulamıyor. Altta beğen butonuna basmanız yeterlidir. Konu ile ilgili sorununuzu veya çözümünüz varsa yorum yapın. Konu ile alakasız cevaplar silinecektir.
Hocam ücretli program işlemi yapılıyor ve güncelleme de IMEI siliniyormu

ibrahimilh

Yeni Üye
Üye
yöntemi anlatılan şekilde uyguladım sıfırlama sonrası imei gitti, 2.si sim1 imei gelmiyor

EnesKo

Yeni Üye
Üye
Herhangi bir ücretli box kullanımı mevcutmu bu işlemde ona göre VİP Üyelik satın alacm

bektafig

Yeni Üye
Üye
Ücretsiz olarak yapabilirmiyiz Yardımcı olabilirmisinzi ?

elbis2534

Yeni Üye
Üye
s.a ustalar
redmi note 10s rosemary formatlamış müşteri imei uçmuş komple ,dft pro ile fixleyince de gelmiyor eng rom yükledim komple yine gelme di ne yapılabilir başına gelen var mı
varsa sağlam efs paylaşırsanız onu da denemek istiyorum

Üst Alt