elimde redmi note 7 var cihaz orjinal türkiye mi hesabından çıkış yapmadan sıfırlanmış cihaz xiaomi logosunda kalıyor bypass edilmiş yazılım yüklememe rağmen sorun çözülemedi 1 aydır elimde bekliyor yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır.
Unlockmu Cİhaz Twrp Yükeleyip EFs Silmeyi Denedinizmielimde redmi note 7 var cihaz orjinal türkiye mi hesabından çıkış yapmadan sıfırlanmış cihaz xiaomi logosunda kalıyor bypass edilmiş yazılım yüklememe rağmen sorun çözülemedi 1 aydır elimde bekliyor yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır.
Unlockmu Cİhaz Twrp Yükeleyip EFs Silmeyi Denedinizmi
Umt EDl Alıp Uclock Yapabilrsinizunlock değil hocam cihaz bootloader kilitli olmasın rağmen cihaz sıfırlayınca logoda kalmış
Umt EDl Alıp Uclock Yapabilrsiniz
note7unlock.rarOperation : Bootloader Unlock (Fastboot)
Searching for Device in FastBoot Mode...OK
Reading Information...OK
FastBoot Ver. : GetVar Variable Not found
Product : wayne
Bootloader : Locked
Unlocking Bootloader...Done
QcFire Ver. 4.9.1
şimdi cihaza görüntü gelmiyor ekran ışığı yanıyor sadece
Cihaz unlock ise twrp yükle. Eu rom yüklehocam şuan unlock cihaz fastboot tan rom flashladım redmi note 7 yazısında kaldı miui11 attım step 2 yi yüklemeden rom flashladım bu arada tekrar dönüp flashlasam sorun olurmu
Cihaz unlocked şuan gel görki durum hala aynı
twrp yükledim euromuda flashladım sonuç aynı redmi note 7 yazısında kaldı. mi hesabı olduğu için açılmıyor olabilirmi ?Cihaz unlock ise twrp yükle. Eu rom yükle
MiFirm | Xiaomi Firmware | Download page | EU Stable - V11.0.4.0.PFGCNXM - lavender
Peki Twrp Den EFs Sİlmeyi Denedinizmitwrp yükledim euromuda flashladım sonuç aynı redmi note 7 yazısında kaldı. mi hesabı olduğu için açılmıyor olabilirmi ?
onuda deniyimPeki Twrp Den EFs Sİlmeyi Denedinizmi
Peki Twrp Den EFs Sİlmeyi Denedinizmi
bu arada cihaz sıfırladıktan sonra açıldı lakin twrpden bir türlü efs yedeğini aldırmadı takıldı kaldı işlemi defalarca denememe rağmen alamadım. bende sinirlenip efs sildim. cihaz şuan açık ancak imei uçmuş durumda orjinal tr kayıtlı cihazda imei uçurdukPeki Twrp Den EFs Sİlmeyi Denedinizmi
Yedek Almadan Yapmasaydınız Hocam Keşke Cihaza Sizemi Aİtbu arada cihaz sıfırladıktan sonra açıldı lakin twrpden bir türlü efs yedeğini aldırmadı takıldı kaldı işlemi defalarca denememe rağmen alamadım. bende sinirlenip efs sildim. cihaz şuan açık ancak imei uçmuş durumda orjinal tr kayıtlı cihazda imei uçurduk
Yedek Almadan Yapmasaydınız Hocam Keşke Cihaza Sizemi Aİt
Şöyle Yedek Almadığınız İcin Sıkıntı Geri Döndürmek Ama Sonuc Olarak Bakarsak Cihazı Kurtardınız Tek Sım repair yapıp Kulanmaya Devam Edintwrp yedek aldırmadı takıldı backup kısmında cihaz bana ait sayılır
yaparız ama göndermen lazımelimde redmi note 7 var cihaz orjinal türkiye mi hesabından çıkış yapmadan sıfırlanmış cihaz xiaomi logosunda kalıyor bypass edilmiş yazılım yüklememe rağmen sorun çözülemedi 1 aydır elimde bekliyor yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır.