androiddci
VIP Üye
Bağlatıları nereye yapmalıyım ben anlamadım
Stock Rom - Casper VIA E1 Stock Rom Konudaki Yazılımı İndirip Denedinizmi Batarya Söketi Varya Bide Onu Söküp Öyle Yüklemeyi DeneynEkli dosyayı görüntüle 6716Casper e1 şarj ışığı yanıyor tepki yok pc android adb olarak görüyor gidiyor sürekli
Denedim hocam malesef cihaz com olatak gelmiyorStock Rom - Casper VIA E1 Stock Rom Konudaki Yazılımı İndirip Denedinizmi Batarya Söketi Varya Bide Onu Söküp Öyle Yüklemeyi Deneyn
Cöken Cihazların Coğu Sıkıntı Yapıyor Böyle Siz İşlemleri üst üste Deneyin Sürekli Hocam Com Verip Başalatacaktır Biraz Yorar Sizi Ama Uğrşmanız GerekDenedim hocam malesef cihaz com olatak gelmiyor
Ekli dosyayı görüntüle 6716Casper e1 şarj ışığı yanıyor tepki yok pc android adb olarak görüyor gidiyor sürekli
hocam cihaz çökmüş açııken kapatmış kendini daha da tepki yok bütün pointlerle denedik ama test pointini bulamadıkİşlemci MTK test point noktasını bulup com verdirirseniz belki yazılım yükleme işlemi yapılır.
Cihaz nasıl bu hale geldi?
hocam cihaz çökmüş açııken kapatmış kendini daha da tepki yok bütün pointlerle denedik ama test pointini bulamadık