Merhaba Elinizde Hangi Boxlar Var Octoplus Frp Tool Varsa Ordan Denermisinizelimde bu cihazdan var frp için geldi fazla uğraşmadım çökerse yazılım bulup sonra uğraşmak istedim bulamadım
teşekkur ederim ustam octopus frp modulu aktif değildi elle manual olarak çözdüm verdim konuyu kilitleye bilirsiniz acil arama bülümünden bi şekilde youtube ordan chromeye gerisi normal technocare apk ileMerhaba Elinizde Hangi Boxlar Var Octoplus Frp Tool Varsa Ordan Denermisiniz
Geçmiş olsunteşekkur ederim ustam octopus frp modulu aktif değildi elle manual olarak çözdüm verdim konuyu kilitleye bilirsiniz acil arama bülümünden bi şekilde youtube ordan chromeye gerisi normal technocare apk ile
nasıl yapıldıgı ile ilgili bilgi verebilirmisin üstad
Cihazın işlemcisi MT6761 dediğiniz gibi yazılımı yok sizin öenerebeileceğiniz bir link varmıdır üstad
frp için yardımcı olurmusunuz frp kıramıyorum apex kurdum orada kaldımnumammet: elimde bu cihazdan var frp için geldi fazla uğraşmadım çökerse yazılım bulup sonra uğraşmak istedim bulamadım
EDİT: Arkadaşlar çözüm bulundu. Vip üyeler çözüme BURADAN ulaşabilir.
Apex açın. Hafıza kartına attığınız apkları kurunfrp için yardımcı olurmusunuz frp kıramıyorum apex kurdum orada kaldım
frp ile alakalı yeni bir gelişme varmı bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?