H
home
Telefonum VİA v1 yazısında takılıyordu,telefonuma rom attım sp flashtool üzerinden (download only) yerine (Format ALL+Download) işaretledim telefonum birdaha açılmadı.
Peki Tekrardan Yazılım Yükleme Denedinizmi Hatamı Alıyorsunuz YüklerkenTelefonum VİA v1 yazısında takılıyordu,telefonuma rom attım sp flashtool üzerinden (download only) yerine (Format ALL+Download) işaretledim telefonum birdaha açılmadı.
Yükleme İşlemi Biitiktn sonra Uzun Bi Süre Şarja Takın Tekrardan Acmayı Deneyinhayır gayet iyi yükleniyor, ekran hiç gelmiyor
Telefonum VİA v1 yazısında takılıyordu,telefonuma rom attım sp flashtool üzerinden (download only) yerine (Format ALL+Download) işaretledim telefonum birdaha açılmadı.
Cihaz nasıl bu hale geldi?sorun devam ediyor
VİA v1 yazısında takılıyordu,telefonuma rom attım sp flashtool üzerinden (download only) yerine (Format ALL+Download) işaretledim telefonum birdaha açılmadı.
Bu cihazlara ben yazılım yüklerken preloader kaldırıp yüklüyorum. Yoksa sorun oluyor
Ilk yuklemede oyle yapsaydiniz keske birsey olmazdi. Tüm tuslara basılı tutup bekleyin 5 dk kadar. Ekran gelecekmi bakalim.preloaderi kaldırıpda denedim şimdi açılmadı..
Isterseniz gelistirici arkadaslarimiza yollarsiniz yardimci olurlardenedim açılmıyor