GSMAZE
Üye
Merhaba arkadaslar herkes biliyorki GT-i9192i modeli icin buldugumuz cert dosyalar calismiyor. Certde kodlama olayi diyorlarya oyle kafanizi yormayin.
DOWNLOAD FREE CERT FILE FOR SAMSUNG GALAXY S4 MINI GT-I9192I bu sitede i9192i cert var ama suresi doldu 1 ay aradim internetde bulamadim.
Sonunda taflish den indirdigim certi actim bi baktim )))
Boyle basliyor
taflish.com
[cert]
Model=SM-G531M <<<Buraya Dikkat
SerNo=R58G81TPD6F
Bende Ne Yaptim?
internette bir tane daha i9192i cert indirdim ama key id fail hatasi veriyordu )) dosyayi actim bunu kopyalayip yapistirdim
taflish.com
[cert]
Model=SM-G531M
SerNo=R58G81TPD6F
ne fail key id hatasi aldim nede baska bir sey))) simdi sizlere hazr halde cert verecegim. hayrli kullanmalar ))
insan zorda kalinca her cozume bakmakta aramakta nerdeyse cebimden para verip eski cihazi kayit yapacaktim )))
DOWNLOAD FREE CERT FILE FOR SAMSUNG GALAXY S4 MINI GT-I9192I bu sitede i9192i cert var ama suresi doldu 1 ay aradim internetde bulamadim.
Sonunda taflish den indirdigim certi actim bi baktim )))
Boyle basliyor
taflish.com
[cert]
Model=SM-G531M <<<Buraya Dikkat
SerNo=R58G81TPD6F
Bende Ne Yaptim?
internette bir tane daha i9192i cert indirdim ama key id fail hatasi veriyordu )) dosyayi actim bunu kopyalayip yapistirdim
taflish.com
[cert]
Model=SM-G531M
SerNo=R58G81TPD6F
ne fail key id hatasi aldim nede baska bir sey))) simdi sizlere hazr halde cert verecegim. hayrli kullanmalar ))
insan zorda kalinca her cozume bakmakta aramakta nerdeyse cebimden para verip eski cihazi kayit yapacaktim )))