Nasıl Bi Hata Aldınız Hata Resmi AtarmısınızANE-LX1 yani p20 lite 9.1 sürümünü düşüremedim. eft chimera ve sigma var. eft dongle ile forumdaki yöntemi denedim hata verdi. test point yöntemi dışında bana bu konuda yardımcı olur musunuz?
EFT ile hata vermesi çok zor. hisuite yükledikten sonra denediniz değil mi?Nasıl Bi Hata Aldınız Hata Resmi Atarmısınız
Hocam Musaitseniz Team Verin Bakalım Beraberhi suiti driverlar için mi söylediniz. hisuit yüklü
Evet hisuite driverlar için gerekli oluyor. yüklü olmayınca dongle tanımıyor cihazıhi suiti driverlar için mi söylediniz. hisuit yüklü
sigmadan nası yapıyorsunuzaynı hatayı bende almıştım sigmakeyden yaptım işlem başarılı oldu
ustam sigmayı açıyorsun ordan flash seçiyorsun files file dedikten sonra update app görünmüyor ilk başta all lifes bütün dosyaları görüntüle diyinsigmadan nası yapıyorsunuz
portu seçmeden firmware aktif olmuyor. ayrıca ses kısma ve açma ile bağladığımda hangi portu göstermem gerekiyorustam sigmayı açıyorsun ordan flash seçiyorsun files file dedikten sonra update app görünmüyor ilk başta all lifes bütün dosyaları görüntüle diyin
sonra telefonu ses açma kısma basılı tutup usb kabloyla pc bağlayın write firmware diyin direk işlemler sorunsuz oluyor imei repair ve frp işllemi için telefon 8.0.0 düşüyor
ustam tam hatırlamıyorum birini seç flashla işlem başlıyorsa sıkıntı yokturportu seçmeden firmware aktif olmuyor. ayrıca ses kısma ve açma ile bağladığımda hangi portu göstermem gerekiyor
id 142 455 330Hocam Musaitseniz Team Verin Bakalım Beraber
ustam indiridğin dosya ile olur olmazsa tekrar deneme yaparız indir dosyayı telefona yükle sonra HiSuite önceki sürüme alabilirsinyardımlarınız için çok tşklr dedikleriniz deneyip haber vericem
ustam yeni bir konu açın yardımcı olmaya çalışalım burdaki konu p20 lite ile ilgiliArkadaşlar mete 10lite için bu dosyayi indirdim sd kartlan yukleme yapiyorum sorun yok bu indirdim cihaz 9 verdiyon oldugu zaman sigma ile yukleme yapilirmi
9 verdiyon için ayni bi flaşmi var yada 8 crkmek için bunu bana anlatacak biri var
Mi
Hocam Test point foto var ise buraya eklerseniz ve nasıl işlem uyguladığınızı belirtirseniz aynı sorunu yaşayan arkadaşımız buradan çabucak çözer sorunu.malesef olmadı dediğiniz yöntemlerle. test point ile çözdüm genede cok tşklr yardım eden arkadaslara
Test point ile yuklmeek icin elinizde eft hcu yada sigma olması gerekHocam Test point foto var ise buraya eklerseniz ve nasıl işlem uyguladığınızı belirtirseniz aynı sorunu yaşayan arkadaşımız buradan çabucak çözer sorunu.