nsktemperrr
Üye
huawei telefon birçok frp yöntemini denedim el yöntemlerini işe yaramadı android sürümünü bilmiyorum malesef
elinizde eft donle var mı octaplus yada sigmada olur şuan sadece onlarla çözülüyor testpoint moddan açılır.huawei telefon birçok frp yöntemini denedim el yöntemlerini işe yaramadı android sürümünü bilmiyorum malesef
huawei telefon birçok frp yöntemini denedim el yöntemlerini işe yaramadı android sürümünü bilmiyorum malesef
ustam bildiğim kadarıyla yeni sürümde kodlamaya girdiğiniz zaman ekran kilidini açın diyor işleme izin vermiyor ustam belirtmiş orda el yöntemlerini denedim diye yada fastboot moddan yazılım yükleme işlemi araçlar üstünden denene bilir.Kodunu Söylermisiniz Reset Frp Dowgrade Firmwaresi
Mevcut sitede
Sd card ile yükleyip
safe mode method ile yapılıyor.
ustam bildiğim kadarıyla yeni sürümde kodlamaya girdiğiniz zaman ekran kilidini açın diyor işleme izin vermiyor ustam belirtmiş orda el yöntemlerini denedim diye yada fastboot moddan yazılım yükleme işlemi araçlar üstünden denene bilir.
eger surum 9.0 sa sdcartla olmuyor sıgmakey le eftyle anca yapabilirsinP20-LX1 C432 eger 9.0 surumuyse bunu 8.0 indirecen hem frp hemde imei repair yapa bilirsin HALABTECH_TEAM.7z bu dosyayı sdcarta indiriyorsun ok
eft dongle yokelinizde eft donle var mı octaplus yada sigmada olur şuan sadece onlarla çözülüyor testpoint moddan açılır.
koduna nasıl bakacağımı bilmiyorum ve telefonun hat yeri eksik müşteri kaybettim çocuk oynuyordu diyorKodunu Söylermisiniz Reset Frp Dowgrade Firmwaresi
Mevcut sitede
Sd card ile yükleyip
safe mode method ile yapılıyor.
malesef hat yeri eksikP20-LX1 C432 eger 9.1 surumuyse bunu 8.0 indirecen hem frp hemde imei repair yapa bilirsin HALABTECH_TEAM.7z bu dosyayı sdcarta indiriyorsun ok
malesef herhangi bir box yokHocam Sizde Huawei İçin box Mevcutmu?
bir İnfo Cekip Resim Atın
mevcut ustam ama eft serverde sorun var giriş yaparsam atarım.Hocam Sizde Huawei İçin box Mevcutmu?
bir İnfo Cekip Resim Atın
box olmadan yeni sürümde çözüm yok diye biliyorum ama yinede bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır.eft dongle yok
koduna nasıl bakacağımı bilmiyorum ve telefonun hat yeri eksik müşteri kaybettim çocuk oynuyordu diyor
malesef hat yeri eksik
malesef herhangi bir box yok
mecburen iade edeceğim bir sonrakinde artık teşekkürler yardımlar içinbox olmadan yeni sürümde çözüm yok diye biliyorum ama yinede bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır.
mevcut ustam ama eft serverde sorun var giriş yaparsam atarım.
fastboot oem get-product-model
fastboot getvar vendorcountry
fastboot oem get-build-number
fastboot oem device-info