L
limusss
once chimera ve ya octoplussa kg unlock yap. gelistirici seceneklerde bak oem acik olsun. kg state checking ve ya completed olacak sonra yazkg state prenormal root atamiyorumEkli dosyayı görüntüle 6676
chimera desteklemıyor octoplus kredi ilemi gerekiyo kredi ise almadim dahaonce chimera ve ya octoplussa kg unlock yap. gelistirici seceneklerde bak oem acik olsun. kg state checking ve ya completed olacak sonra yaz
wifi bagla 5 10 dakika bekle. gelistirici seceneklerine bir kac kez gir cik.. bir cok yeni modellerde oyle oem aciliyor. denemisliyim var.. haber etchimera desteklemıyor octoplus kredi ilemi gerekiyo kredi ise almadim daha
octoplustan hata aldimwifi bagla 5 10 dakika bekle. gelistirici seceneklerine bir kac kez gir cik.. bir cok yeni modellerde oyle oem aciliyor. denemisliyim var.. haber et
hocam ellerine saglık ama bi sorun var oem lock on diyowifi bagla 5 10 dakika bekle. gelistirici seceneklerine bir kac kez gir cik.. bir cok yeni modellerde oyle oem aciliyor. denemisliyim var.. haber et
gelistirici seceneklerden oem ac off olsun.. oem acinca telefon sifirlanacak. yeniden wifi bagla ayni tekrar yap gelistirici seceneklerde oem acik gordugunde root yaphocam ellerine saglık ama bi sorun var oem lock on diyo
oem suan acık ama sorun dowload modda oem lock on(U) yazıyor napiyim oemi kapatip aciyim resetmi atiyim ?gelistirici seceneklerden oem ac off olsun.. oem acinca telefon sifirlanacak. yeniden wifi bagla ayni tekrar yap gelistirici seceneklerde oem acik gordugunde root yap
hocam lutfen resim ata bilirmisin?oem suan acık ama sorun dowload modda oem lock on(U) yazıyor napiyim oemi kapatip aciyim resetmi atiyim ?
napicam hocam bilgin varmı
bekle hocam haber ediyorumnapicam hocam bilgin varmı
bekliyorumbekle hocam haber ediyorum
daha bu sabah biri geldi ayarlardan oem acdim oem off oldu.. sen deqiq ayarlardan oem acmissin?bekliyorum
ustam download moda telefonu alinca ses acma tusuna uzun basili tut unlock boot loader gelecekdaha bu sabah biri geldi ayarlardan oem acdim oem off oldu.. sen deqiq ayarlardan oem acmissin?
oem actım hocam ama frp lock off oldu oem lock on(u) yazıyordaha bu sabah biri geldi ayarlardan oem acdim oem off oldu.. sen deqiq ayarlardan oem acmissin?
bekliyorum
ustam download moda telefonu alinca ses acma tusuna uzun basili tut unlock boot loader gelecekoem actım hocam ama frp lock off oldu oem lock on(u) yazıyor
2 defa denedim bide sizin icin deniyimustam download moda telefonu alinca ses acma tusuna uzun basili tut unlock boot loader gelecek
çözdüm teşekkür ederim ellerine sağlık dedigin işlemden oldu <3ustam download moda telefonu alinca ses acma tusuna uzun basili tut unlock boot loader gelecek
yardim ede bildikse ne mutlu bizeçözdüm teşekkür ederim ellerine sağlık dedigin işlemden oldu <3