Buradaki videoyu izleyebilirsinfrp kapalı cihaz oem lock tan çıkmıyor. rmm hata veriyor root yapamıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 7264Ekli dosyayı görüntüle 7264
eyvallah usta işe yaradıBuradaki videoyu izleyebilirsin
bu dosyayı odinle bl den flaşlapeki usta kırmızı yazı çıkmamassi için yane işlemden sonra nasil geri kapatırız bootloderi
Logoda mı kalıyoru4 root attıktan sonra cihaz acılmıyor varmı çözümü yapan varmı
link ölü ustambu dosyayı odinle bl den flaşla
USTA LİNK AÇILMIYOR A505F U5 VARMI YARDIM EDERMİSİNbu dosyayı odinle bl den flaşla
[GUIDE][Android 9/10]Remove unlocked bootloader and custom image warnings bu linkteki dosyaları yüklerseniz uyarı mesajı çıkmaz (bl açık kalır)peki usta kırmızı yazı çıkmamassi için yane işlemden sonra nasil geri kapatırız bootloderi
peki ustam orjinal rom değil hatasını yapabilirmiyim[GUIDE][Android 9/10]Remove unlocked bootloader and custom image warnings bu linkteki dosyaları yüklerseniz uyarı mesajı çıkmaz (bl açık kalır)
bendeki cihazda orijinal rom yüklü ( bl açık ve rootlu) açılışta hiçbir uyarı mesajı çıkmıyor. Cihazda custom rom (rr, los, aokp, aosp vb.) yüklemediğim için nasıl reaksiyon verir bilmiyorum, takdir sizinpeki ustam orjinal rom değil hatasını yapabilirmiyim
usta bendeki cihaz yurt dışı cutom rom var bl açık o uyarıları kapatamammı partch sertifica silinmeden a505f u5 android 10bendeki cihazda orijinal rom yüklü ( bl açık ve rootlu) açılışta hiçbir uyarı mesajı çıkmıyor. Cihazda custom rom (rr, los, aokp, aosp vb.) yüklemediğim için nasıl reaksiyon verir bilmiyorum, takdir sizin
usta bendeki cihaz yurt dışı cutom rom var bl açık o uyarıları kapatamammı partch sertifica silinmeden a505f u5 android 10
Ekli dosyayı görüntüle 13820Ekli dosyayı görüntüle 13820Ekli dosyayı görüntüle 13820Ekli dosyayı görüntüle 13822
Mesaj Otomatik Birleştirildi:
ben bunun oem lock nasıl kapatabilirim yardımcı olabilirmisiniz
root atacam atamıyorumOem kildiini açtığınızda tekrar kapatamazsınız sayaç arttı neden kapatmak istiyorsunuz ?
Sizin cihazda Oem aktif zaten tam olarak ne yapmak istiyorsunuz ? RMM kilitli sizde.
root atacam atamıyorum