L
limusss
arkadaşlar acil yardim istiyorum frp reset yapamadım acil donuş yaparmısınız
EDİT = ÇÖZÜLDÜ
Moderatör tarafında düzenlendi:
cihazi recovery moda alim resim at .arkadaşlar acil yardim istiyorum frp reset yapamadım acil donuş yaparmısınız
hocam bypass yapamazmıyım?cihazi recovery moda alim resim at .
yaparsin ihtiyacin olan pin kilidi olan bi simrakt ben dun bu yontemle actim. al videosuhocam bypass yapamazmıyım?
arkadas acil cozum aradigi icin ozen gostermemis hocamLütfen Konu Acarekn Konu Başlıklarına Özen Gösterin..ki Yardımcı Olabileleim
hocam bu videolu işlem cozmedi kapalı bir simcard ile puk kodlarını yanlış girdim full ondan sonra youtubeden yaptım teşekkürler yardimlar icin hepinize
Cözdüğünüz Yöntemi Buraya Atarsanız Konuya Ekliyim Cözüldü Diyehocam bu videolu işlem cozmedi kapalı bir simcard ile puk kodlarını yanlış girdim full ondan sonra youtubeden yaptım teşekkürler yardimlar icin hepinize
hocam anlattıgım gibi kapalı bir sim card pin kodlu pin kodunu yanlıs girin puk koduna düşücek ondan sonra puk kolarının hepsini yanlış girin 10 defa deneme hakkı var full yanlış girin sonra normal sim card cıkartıp on-off işlemi gibi devam edinCözdüğünüz Yöntemi Buraya Atarsanız Konuya Ekliyim Cözüldü Diye
Ben sana yukarda atdigim cozumde ayni )hocam anlattıgım gibi kapalı bir sim card pin kodlu pin kodunu yanlıs girin puk koduna düşücek ondan sonra puk kolarının hepsini yanlış girin 10 defa deneme hakkı var full yanlış girin sonra normal sim card cıkartıp on-off işlemi gibi devam edin
hocam onda sim kart cıkartıp yapıyo burda bı sımkart yalan edıyosunBen sana yukarda atdigim cozumde ayni )
hocam onda sim kart cıkartıp yapıyo burda bı sımkart yalan edıyosun
Simkartı boşuna telef etmişsinhocam anlattıgım gibi kapalı bir sim card pin kodlu pin kodunu yanlıs girin puk koduna düşücek ondan sonra puk kolarının hepsini yanlış girin 10 defa deneme hakkı var full yanlış girin sonra normal sim card cıkartıp on-off işlemi gibi devam edin
AynenSimkartı boşuna telef etmişsin
hocam musteri sim kartı çok 1 yıldır duruyodu nabıyım yapcak bişi yok cok var o sekil sim card bakıyorum elle olmuyo sim cart telef ediyorum yapcak bişi yokSimkartı boşuna telef etmişsin
hocam anlattıgım gibi kapalı bir sim card pin kodlu pin kodunu yanlıs girin puk koduna düşücek ondan sonra puk kolarının hepsini yanlış girin 10 defa deneme hakkı var full yanlış girin sonra normal sim card cıkartıp on-off işlemi gibi devam edin
Bu ustaSorunun çözümü olan videoyu yoruma ekleyin konuyu düzenleme yapalım.
Cihazın güvenlik yaması ile ilgilidir cihazınıza uygun en eski tarihli yazılımı yükleyinbenım a70 olmadı bu ıslem