Manual yontemlerin tumunu denedim olmadi. Kilitli sim kartla denedim. Talkback. Hush sms. Smart switch bilgisayarla ve androidle her iki yontem denendi. Ama hic biri olmadiManuell Yöntemleri Denedinizmi
Combination dosyası yokmu hocam combination yöntemiyle denesenizManual yontemlerin tumunu denedim olmadi. Kilitli sim kartla denedim. Talkback. Hush sms. Smart switch bilgisayarla ve androidle her iki yontem denendi. Ama hic biri olmadi
yok kardesim u7 combination yok asagi surum combinationlarin tumunu indirip denedim olmadiCombination dosyası yokmu hocam combination yöntemiyle deneseniz
Aşağı sürüm işe yaramaz yüklenmez sizin manuel yöntemlere bakmanız gerek manuel yöntemleri araştırın elbet işe yarayan olacaktıryok kardesim u7 combination yok asagi surum combinationlarin tumunu indirip denedim olmadi
hic bir manual yontem sorunu cozmedi cihaz android 9 u7Aşağı sürüm işe yaramaz yüklenmez sizin manuel yöntemlere bakmanız gerek manuel yöntemleri araştırın elbet işe yarayan olacaktır
bir ALLAHIN kulu yokmu yardim edecek?
Elinizde EFT Dongle Varmıkardeşim video açılamıyor aynı cihaz bende de var link paylaşır mısın ?
Elinizde EFT Dongle Varmı [
yok malesef