O
OnurYURDAKUL
Arkadaşlar telefon rootlamak konusunda biraz acemiyim. Root işlemini yaptım ancak bu seferde imei gitti. Nasıl imei atabilirim ?
Arkadaşlar telefon rootlamak konusunda biraz acemiyim. Root işlemini yaptım ancak bu seferde imei gitti. Nasıl imei atabilirim ?
Malesef yokElinde box varmı ?
Lütfen Konu Acarken Özen Gösterin Konu Yanlış Yerde Acılmış.. Cİhazın Modeli Ne..
elinde box yoksa yapamazsın yakınlardaki teknik servise bırak hallederlerKusra bakmayın forumda yeniyim cihaz J7 2016 (J710FQ)
elinde box yoksa yapamazsın yakınlardaki teknik servise bırak hallederler
Ücretli Araclar Hocam Onlar Satın Almanız GerekBox'u nereden elde edebilirim ?
Sistem dosyalarına ulaşıp düzeltme durumumuz yok mu ? Sonuçta elimde bir imei var ki cihazın kendi imei zatenÜcretli Araclar Hocam Onlar Satın Almanız Gerek
Hocam Büyük İhtmal Cihaza İşlem Yapulmıştır Sizin Tekrardan Boxla Patch İşlemi Yapmanız GerekecekSistem dosyalarına ulaşıp düzeltme durumumuz yok mu ? Sonuçta elimde bir imei var ki cihazın kendi imei zaten
hocam cf auoto roota gir ordan j710f root indir at uyuyor sıkıntı cıkarmaz sifirla derse el formatı at cıhaz acılmadan dowload moda al gene aynı dosyayı at sorun okeArkadaşlar telefon rootlamak konusunda biraz acemiyim. Root işlemini yaptım ancak bu seferde imei gitti. Nasıl imei atabilirim ?
Hocam ben rootladıktan sonra imei gitti. Elimde orijinal imei var.Hocam Büyük İhtmal Cihaza İşlem Yapulmıştır Sizin Tekrardan Boxla Patch İşlemi Yapmanız Gerekecek
Hocam daha ayrıntılı anlatırmısın ?. Şuan cihaz rootlu ve rootlu kalsın istiyorumhocam cf auoto roota gir ordan j710f root indir at uyuyor sıkıntı cıkarmaz sifirla derse el formatı at cıhaz acılmadan dowload moda al gene aynı dosyayı at sorun oke
Hocam daha ayrıntılı anlatırmısın ?. Şuan cihaz rootlu ve rootlu kalsın istiyorum[cihaz rootluysa format atinca gider kalici bi cozum yok sanirim suan onlar için
Hocam Yakınınızda Bİ Teknik Servis Varssa Götürüp Sadece Patch Yapmasını İsteyin Cİhazınız Rootlu Kalacak Meraak EtmeyinGüzel anlatım. Ama bir şey yazmıyor
Peki bu MTK cihazlarda olduğunu gibi engineer mod tarzı bir şey yok mu ? Cihaz *#06# yapınca bile hata veriyor.Hocam Yakınınızda Bİ Teknik Servis Varssa Götürüp Sadece Patch Yapmasını İsteyin Cİhazınız Rootlu Kalacak Meraak Etmeyin
Bu cihaz MTK işlemcili bi cihaz degil bide yeni modellerde işe yaramazPeki bu MTK cihazlarda olduğunu gibi engineer mod tarzı bir şey yok mu ? Cihaz *#06# yapınca bile hata veriyor.
elinizde hangi boxlar var ?Hocam ben rootladıktan sonra imei gitti. Elimde orijinal imei var.
samsungla ilgili hiç bir cihazda işe yaramaz kısacası elinizde box olmasi lazımPeki bu MTK cihazlarda olduğunu gibi engineer mod tarzı bir şey yok mu ? Cihaz *#06# yapınca bile hata veriyor.
SORUNUNUZ ÇÖZÜLDÜMÜArkadaşlar telefon rootlamak konusunda biraz acemiyim. Root işlemini yaptım ancak bu seferde imei gitti. Nasıl imei atabilirim ?