Dosyayı yüklemek istediğim de SECURE CHECK FAIL hatası veriyor
Emeğinize sağlık ustam. J730GM modelinin Android 7.0 U5 ENG-MODEMİ var mı. (Pda:J730gmubu5brj1)Merhaba arkadaşlar bu konuda Samsung galaxy J7 Pro SM-J730F U3 ENG-Modem dosyasını paylaşacağım
Dosya tarafımca denenmiştir
[Gizli içerik]
Cihaza uygun combination indirin içinden modem yükleyinEmeğinize sağlık ustam. J730GM modelinin Android 7.0 U5 ENG-MODEMİ var mı. (Pda:J730gmubu5brj1)
Cihaza uygun combination indirin içinden modem yükleyin
Usta j730gmubu5brj1 yazılımının combination dosyası yok galiba.Cihaza uygun combination indirin içinden modem yükleyin
Buyur ustam buradan indirebilirsinUsta j730gmubu5brj1 yazılımının combination dosyası yok galiba.
combinationCihaza uygun combination indirin içinden modem yükleyin
Usta linkteki. Conbination j730gmdxu5arı1 8.1 benim telefondaki yazılım ise j730gmubu5arj1 bunlar uyum sağlar mi yani yazılımı farklıBuyur ustam buradan indirebilirsin
Ustam combination dosyalarında android sürümü fark etmez U sürümü önemlicombination
Usta linkteki. Conbination j730gmdxu5arı1 8.1 benim telefondaki yazılım ise j730gmubu5arj1 bunlar uyum sağlar mi yani yazılımı farklı
Yazılımı komple yükle düzelir.ustam j730f u3 7.0 telefona cf roottan attım resetledi suanda besaband oldu verdiginiz modem dosyasınıda attım fayda etmedi çözum suna bilırmisiniz orjınal imeiyi atıyorum zx3 le modemposifle diyor
ustam 2 tane farklı yazılım denedim flash alıyor erasıng diyor hata veriyor sonra sında hard reset yeniden baslat menusu çıkıyor yeniden baslatıyom aynı yer çıkıyor size zahmetYazılımı komple yükle düzelir.
Merhaba arkadaşlar bu konuda Samsung galaxy J7 Pro SM-J730F U3 ENG-Modem dosyasını paylaşacağım
Dosya tarafımca denenmiştir
[Gizli içerik]
Evet doğru. Odin ile veya diğer ücretli araçlar ileusta odin ile yükleyicez demi bu arada eline saglık