2. sim girişi var mı?selamun alleykum elimde g935f s7 edge var bunu çift hata çevirmek istiyorum youtubueden bir cok kişi bunu yapmış nasıl yapıldığı hakkında bana yardımcı olabilecek varmı acaba
evet zaten bir çok kişi çevirmiş googleye s7 edge single sim to dual sim yazarsanız cogu kişi yapabiliyor. ama ben box olmadan yapabilirmiyim diye düşünüyorum2. sim girişi var mı?
Bazı telefonlarda 2. sim desteği var sim yuvası kapalı eğer öyle bir şeyse box olmadan olmazevet zaten bir çok kişi çevirmiş googleye s7 edge single sim to dual sim yazarsanız cogu kişi yapabiliyor. ama ben box olmadan yapabilirmiyim diye düşünüyorum
dostum s7 edge serilerinin hepsinde çift sim yuvası açık. bilgin varmı nasıl yapıldığına dair ?Bazı telefonlarda 2. sim desteği var sim yuvası kapalı eğer öyle bir şeyse box olmadan olmaz
Peki *#06# yapınca kaç ımeı numarası görünüyordostum s7 edge serilerinin hepsinde çift sim yuvası açık. bilgin varmı nasıl yapıldığına dair ?
attıgım videoyu izlersen 06 kare yıldız ypaınca tek imei cıkıyor adam cert dosyasını notepad ile degistirip 2li sime çeviriyorPeki *#06# yapınca kaç ımeı numarası görünüyor
eğer 1 tane ise 2 sim yuvasına da box aracığıyla ımeı repair yapıp deneyebilirsin
O zaman videoda ki yöntemi deneyin ama cert yedeği alıp yazmanız için elinizde box olması lazımattıgım videoyu izlersen 06 kare yıldız ypaınca tek imei cıkıyor adam cert dosyasını notepad ile degistirip 2li sime çeviriyor
w3x yeterlimi bunun için yoksa kabloya felan gerek varmıO zaman videoda ki yöntemi deneyin ama cert yedeği alıp yazmanız için elinizde box olması lazım
Evet yeterlidir zaten sadece z3x kullanmış video daw3x yeterlimi bunun için yoksa kabloya felan gerek varmı
https://gsmturkey.net/threads/w3x-team-nedir-nasıl-kullanılır.4044/Evet yeterlidir zaten sadece z3x kullanmış video da
Evet alırsanız z3x kullanabilirsiniz ve işlemleri yapabilirsinizhttps://gsmturkey.net/threads/w3x-team-nedir-nasıl-kullanılır.4044/
bunu alıyorum o zaman sorun bitiyor dogrumuyum
u sürümü degil hocam bendeki öyle görünüyor ücretsiz yapılabilirmi yani ? resim paylaştım bu durumda yapılabilirmiHersey guzelde hocam cihazin versiyonu da onemli ve W3x stabil degil.
U3-U4-U5 surumlerinde Z3x ile Ucretli islem yaparsiniz yani 300 tl lik kredi de almak zorundasiniz.
U Surumunu ayarlardan yazilim bilgisinden anabant surumunden ogrenebilirsiniz Ornegin ;
G935FXXU4 Yada G935FXXS4 gibi..
Z3x ucretsiz olarak sadece U2 surumunde repair ve cert yapar.
U5 sürumu hocamu sürümü degil hocam bendeki öyle görünüyor ücretsiz yapılabilirmi yani ? resim paylaştım bu durumda yapılabilirmi
Ekli dosyayı görüntüle 6700
Peki 3 günlük alsak bu chrimera toolu 60 tl felan onla yapabiliyormuyuzU5 sürumu hocam
Chimera tool satin almalisiniz.
O da 850-900TL civari
Sitemizde 3 günlük yok sadece chimera kendi sitesinde alabilirsiniz fakat ülkemizde paypal yasakPeki 3 günlük alsak bu chrimera toolu 60 tl felan onla yapabiliyormuyuz
Merhaba arkadaşlar Samsung galaxy s7 G930F/DS telefonum var. Daha önce bir tane imei kayıtlıydı diğeri imei boştu(imei:000000000000) sonra telefoncuya götürdüm boş imei kayıt ettirmek için.Telefoncu kayıt işlemi yaparken sadece bir tane imei olarak kaydetmiş.Diğer imei kaybolmuş.Yani telefonun çift hat özelliği kayboldu.Tekrar telefonu çift hat özelliğini aktif etmek için ne yapmak lazım.