Bu model için odin'e gerek yok Buradan yardım alabilirsinizVestel Venüs Z10 Bir Telefonum Var Ve Onu Rootlamak İstiyorum Nasıl Yapabilirim Acaba Odin İçin Gerekli Şeyleri Falan Atarmısınız Bide Yapımını ?
Oem Kilidini açın ve Cihaz kapatın Ses açma orta tuş ve powere basın Logo gelince power'dan elinizi çekin No Command yazısı çıkacak Ses kısma power ve orta tuşa basın Cihaz Fastboot moda girecekBunu Anlamadım Bi Video Tarzı Anlatım Varmı Acaba ?
Tamam Teşekkürler DeneyeceğimOem Kilidini açın ve Cihaz kapatın Ses açma orta tuş ve powere basın Logo gelince power'dan elinizi çekin No Command yazısı çıkacak Ses kısma power ve orta tuşa basın Cihaz Fastboot moda girecek
Adb'den cihazı bağlayıp fastboot oem unlock-go komutunu gir ve adb'ye sağ tık yapıp dosya konumuna aç diyin ve verilmiş olan twrp.img dosyasını adb klasörüne atın
Ve adb açıp cihaz bağlıyken fastboot boot twrp.img komutunu girin twrp açılacak magisk yükleyin işlem tamamlanacak
Mutlaka yedek alın verileriniz silinebilir
Size özel twrp yazma aracı dosyası hazırlamaya çalışacağım
Buradan twrp yükleme aracını indirebilirsiniz hiç denemedim sorumluluk size aittirTamam Teşekkürler Deneyeceğim
BuradaDosya TC ye yüklersen mutlu olurum
Eyvallah Deneyeceğim
Cihazı fastboot modda bağlayın orada yapmanız gereken şeyleri adım adım yazacakEyvallah Deneyeceğim
Adb Bişey Komut Satırlarını Açıp Hemen Kapanıyor Onu Napabilirim Acaba ?
adb değil twrp-yukleme.bat'ı açınAdb Bişey Komut Satırlarını Açıp Hemen Kapanıyor Onu Napabilirim Acaba ?
< waiting for any device >adb değil twrp-yukleme.bat'ı açın
Cihazı fastboot modda bağlayın< waiting for any device >
de kalıyor ?
Factory reset olan yer fast boot değilmi orda denedim zatenCihazı fastboot modda bağlayın
Telefon kapatın< waiting for any device >
de kalıyor ?
Tamam Ben Orda Deniyorum Ama Algılamıyor Sanırım TelefonuTelefon kapatın
Ses kısma+power(açma-kapama) tuşlarına basın
Cihaz fastboot'a girecek
Driver'lar kurulu muTamam Ben Orda Deniyorum Ama Algılamıyor Sanırım Telefonu