Ahmet212147
Üye
Selamın Aleyküm Arkadaşlar mi 9se nasıl imei atılır yemin ederim yaklaşık 4 5 saatir yapamadım yardımcı olun
Çözüldü - Xiaomi Mi 9 SE IMEI Repair İşlemiSelamın Aleyküm Arkadaşlar mi 9se nasıl imei atılır yemin ederim yaklaşık 4 5 saatir yapamadım yardımcı olun
onada baktım hocam mallesefÇözüldü - Xiaomi Mi 9 SE IMEI Repair İşlemi
Gerekli Bütün Anlatımlar Var Konuda
nerden takılıyorsunuz hocamonada baktım hocam mallesef
yani birtülü diag'ı açamadımÇözüldü - Xiaomi Mi 9 SE IMEI Repair İşlemi
Gerekli Bütün Anlatımlar Var Konuda
nerden takılıyorsunuz hocam
Drive Kontörl Edin Gerekirse Tekrardan Drive Kurun PC yeyani birtülü diag'ı açamadım
herşeyi sildim tekrar kurdum olmadı hocamDrive Kontörl Edin Gerekirse Tekrardan Drive Kurun PC ye
root var ama olmuyor videosu olsaydı belkCihazı rootlamışsanız açılması lazım
root var ama olmuyor videosu olsaydı belk
adb shell
su
setprop sys.usb.config diag,adb
evet verdim hocam başka ne yapacamDaha önce bu kodla bir çok cihazı açtım açmaya çalışırken ne hatası veriyorKod:adb shell su setprop sys.usb.config diag,adb
(Su kısmında hata alıyorsanız Magisk'e girip yetkili kullanıcı kısmından Kabuk'a izin verin)
Ekli dosyayı görüntüle 7702
Minimal Adb Fastboot'tan verdiğim kodları girip tekrar deneyinevet verdim hocam başka ne yapacam
cihaz açıken yapayım değilmi ?Minimal Adb Fastboot'tan verdiğim kodları girip tekrar deneyin
Minimal Adb Fastboot'tan verdiğim kodları girip tekrar deneyin
Evet açıkken geliştirici seçeneklerden usb hata ayıklama açınhocam bunu
cihaz açıken yapayım değilmi ?
yaptıktan sonra telefonu kapatmaya gerek varmıEvet açıkken geliştirici seçeneklerden usb hata ayıklama açın
adb devices yazın cihazı görünce kodları girin
Yok diag port verecek zaten siz gerekli işlemleri yaparsınız konuda anlatılmışyaptıktan sonra telefonu kapatmaya gerek varmı
mardinin derik ilçesinde ama diyarbakırda yaşıyorumYok diag port verecek zaten siz gerekli işlemleri yaparsınız konuda anlatılmış
Mardin'in neresindensiniz