D
ddssaa
Teşekkürler bu stock qcn mi ?K20 pro QCN Dosyası Hayırlı olsun
hocam editli hali mi yoksa orginalK20 pro QCN Dosyası Hayırlı olsun
Editlenmiş qcn dosyasıdırhocam editli hali mi yoksa orginal
WiFi veya şebeke de kopma gibi şeyler olabilirŞimdi diyelim ki bu qcn dosyasında imei işlemini hallettik. Telefona yazdık. Yaşayabileceğimiz sıkıntı ne olabilir?
Evet. Qcn den kaynaklı sorun çözüm için konu açanlar varda şuan çözüm yok sanırım. Ama bazıları da sorunsuz kullanıyorŞuan şebekenin geç gelmesi 4.5 g de takılı kalması 2g sinyalinin bir süre sonra gitmesi gibi sorunları yaşıyorum.
Hocalar bende 1 aya çinden k20 pro almayı planliyorum ama buna imei sadece UMT ile mi atiliyor telefoncuya gitsem yaparmı? Bide preminum editonu cikmis 855+ islemcisi var onada imei atılabiliyomu?
Ss atın bakalımqcn dosyasını atmak için önce silmemiz gereken yerler varya twrp terminal de, onları silerken yada temizlerken komutları yazınca in out lu birşeyler çıkıyor sonunda da No space left on device yazıyor. Şimdi işlem düzgün oluyor mu ? Olmuyor mu ?
Hocam k20 demisiniz k20 pro yada k20 pro premuniuma da yapabilirmisiniz?K20 için unlock yaparsanız uzaktan bağlantı ile yaparız.
Hocam k20 demisiniz k20 pro yada k20 pro premuniuma da yapabilirmisiniz?
hocam merhaba benim cihazın imei silik brick oldu eld modu ile acıldı ama imei silik bununla geri getirebilirmiyiz teşekkürlerK20 pro QCN Dosyası Hayırlı olsun