L
limusss
umt ile disable mi account yaptım wodm toll ile kırdım wifiye bağlayınca gene aynı oluyor nasıl yapıcam acil dönermisiniz
Kalıcı Cözüm İcin Octoplus FRP Tool Kulanınumt ile disable mi account yaptım wodm toll ile kırdım wifiye bağlayınca gene aynı oluyor nasıl yapıcam acil dönermisiniz
hocam kredi gerekmiyor dimi varsa seviyorum seni ilk sen donuyonKalıcı Cözüm İcin Octoplus FRP Tool Kulanın
Denemedimm Daha Ben Ama Gerekiyor Galibahocam kredi gerekmiyor dimi varsa seviyorum seni ilk sen donuyon
ilk deniyen ben oluyum ozamanDenemedimm Daha Ben Ama Gerekiyor Galiba
Evet Hocam EDL Almanız Lazım Ama Cihazıilk deniyen ben oluyum ozaman
donuş yapıcamEvet Hocam EDL Almanız Lazım Ama Cihazı
Bekliyorumdonuş yapıcam
şansım olsa kız doğardım aktivasyon yapmanız gerekıyor diyo umt ile yapılamazmı ?Bekliyorum
UMT İlede Yapılır Am Kalıcı Cözüm Değil Kalıcı Cözüm İcin Burdan İletişme Gecebilirsiniz. Satılık - GSM Turkey Güvencesi ile iCloud, Jtag, Unlock, Kredi Satışı, Box Satışışansım olsa kız doğardım aktivasyon yapmanız gerekıyor diyo umt ile yapılamazmı ?
hocam umt var zaten tm kırıyorum wifi bağlıyorum gene geliyor wodm toll diye bişi var adb ile yapabiliyosun glb onuda yaptım mi resetting ok yazdı wifi bağladım gene aynı napıcam aksam geliyo muşteri yarina sallamak istemiyorumUMT İlede Yapılır Am Kalıcı Cözüm Değil Kalıcı Cözüm İcin Burdan İletişme Gecebilirsiniz. Satılık - GSM Turkey Güvencesi ile iCloud, Jtag, Unlock, Kredi Satışı, Box Satışı
Hocam kalıcı çözümü icin gelince ücreti yüksek verin yapın server ilehocam umt var zaten tm kırıyorum wifi bağlıyorum gene geliyor wodm toll diye bişi var adb ile yapabiliyosun glb onuda yaptım mi resetting ok yazdı wifi bağladım gene aynı napıcam aksam geliyo muşteri yarina sallamak istemiyorum
Miracle c***k ile mi accound kaldirip deneyinhocam umt var zaten tm kırıyorum wifi bağlıyorum gene geliyor wodm toll diye bişi var adb ile yapabiliyosun glb onuda yaptım mi resetting ok yazdı wifi bağladım gene aynı napıcam aksam geliyo muşteri yarina sallamak istemiyorum